Primăria Satu Mare va moderniza străzile Curtuiuș nr. 1, 4, Agricultorilor și Busuiocului

Primarul dr. Dorel Coica a predat luni, 16 mai 2016 amplasamentul pentru modernizarea străzilor Curtuiuș nr. 1, 4, Agricultorilor și Busuiocului din municipiul Satu Mare. Au participat consilierul local reprezentant al cartierului Octavian Ardelean, constructorul și reprezentantul E.On Gaz.

DSC02661Aici vor fi executate lucrări de realizare a unui canal tehnic care va adăposti toate conductele de apă, canal și gaz și cablurile de electricitate. De asemenea, se vor realiza trotuarele, șanțurile de pe marginea drumului vor fi betonate, precum și intrările în curți vor fi modernizate.În final, toate aceste străzi vor fi asfaltate.

DSC02642

DSC02644

DSC02653Costul lucrărilor este estimat la aproximativ 5.000.000 lei plus TVA, iar perioada de finalizare se estimează că va fi aproximativ 24 de luni, dar constructorii s-au angajat că vor termina mai repede.

Primarul dr. Dorel Coica a declarat că  debutul modernizării acestor străzi nu este o acțiune de campanie electorală, ci coincide cu deschiderea finanțării pentru aceste lucrări.

DSC02655

DSC02656

DSC02658

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 mai 2016. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.