Incendiu ieri la o casă de locuit din Sătmărel, provocat de un scurtcircuit electric

În cursul zilei de duminică, 15 mai, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din cartierul Sătmărel, localitatea Satu Mare.

incendiu casaLa   faţa   locului,   s-au   deplasat   pompierii   din   cadrul   Detaşamentului   de Pompieri   Satu   Mare,  care   au   intervenit   pentru   lichidarea   incendiului   cu   două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate. Pompierii au localizat  şi lichidat  incendiul  cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul a două camere, tavanul din lemn  pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătraţi şi alte bunuri din casă.

În urma cercetărilor privind iniţierea incendiului  a fost stabilită ca fiind cauza probabilă a acestuia, un scurtcircuit electric, cauzat de un cablu, conductor electric defect ori cu izolaţia deteriorată.

Din nefericire, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale de la pompierii şi personalul medical SMURD, ca urmare a expunerii la fum și gaze toxice, două dintre acestea au refuzat, însă, transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.