O tânără a vrut să schimbe forinţi şi a înşelat o casă de schimb valutar din Satu Mare cu suma de 2.750 lei

Doi bănuiţi în comiterea a două infracţiuni rămase iniţial cu autori necunoscuţi, au fost identificaţi în cursul zilei de ieri de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.

forintiAstfel, în urma desfăşurării unor activităţi specifice, în cursul zilei de ieri a fost identificată M.C. de 17 ani din Satu Mare, care în data de 27.04.2016 s-a prezentat la o casă de schimb valutar din Satu Mare, unde cu ocazia efectuarii unui schimb valutar corespondent valorii de 219.000 forinţi, a înşelat casiera societăţii cu suma de 2.750 lei.

Cercetările continuă atât pentru tragerea la răspundere penală a celei în cauză pentru înşelăciune, cât şi pentru recuperarea prejudiciului.

Tot în cursul zilei de ieri a fost identificat şi Florin P. de 33 de ani din Satu Mare, în sarcina căruia s-a stabilit că în data de 22.03.2016, în timp ce se afla în staţia de autobuz Piaţa 14 Mai din Satu Mare, a sustras din buzunarul părţii vătămate S.I. un portmoneu care conţinea 1.200 euro şi 250 lei.

Cel în cauză este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 17, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.