Primăria Vetiş s-a mutat în casă nouă şi modernă, în cadrul unei ceremonii oficiale

Marţi, 16 mai 2016, a avut loc ceremonia oficială prin care s-a inaugurat noua clădire în care va funcţiona administraţia locală dim Vetiş. Noua clădire are un aspect modern şi este structurată pe două nivele. 

DSC_0594La inaugurare au participat, în calitate de invitaţi, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Riedl Rudolf, prefectul Radu Bud şi subprefectul Altfater Tamás, funcţionarii, consilierii locali şi mulţi alţii.

Primarul comunei Vetiş, Juhász Ludovic a fost cel care s-a ocupat de modul în care s-a derulat activitatea de inaugurare.

DSC_0606Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef în discursul său a precizat faptul că această comună este un exemplu pozitiv pentru multe comunități din jur. Totodată a adăugat faptul că instituția pe care o conduce a sprijinit dezvoltarea acestei localități și o va face în continuare.

DSC_0639Daniel Codrea, viceprimarul comunei Vetiş a spus că această zi va rămâne în istoria locului datorită faptului că întreg colectivul primăriei s-a mutat în casă nouă.

DSC_0659

DSC_0669După discursurile oficialităţilor a urmat a scurtă slujbă oficiată de mai mulţi preoţi, atât în limba română, cât şi în limba maghiară.

După tăierea panglicii, a urmat vizitarea de către invitaţi a încăperilor din noua primărie a comunei, apoi a urmat ceremonia religioasă de sfinţire a sediului noii primării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 17, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.