Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, faza zonală

În cursul zilei de ieri, începând cu ora 09.00, pe terenul de fotbal din comuna Căuaş s-a desfăşurat faza zonală a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.

2La întrecerea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au participat următoarele comune: Andrid, Berveni, Cămin, Căpleni, Căuaş, Ciumeşti, Craidorolţ, Foieni, Petreşti, Pir, Pişcolt, Săcăşeni, Sanislău, Supur, Terebeşti, Tiream şi Urziceni.

1Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie, clasamentul fiind următorul:

3Locul I – Comuna Sanislău;
Locul II – Comuna Terebeşti;
Locul III – Comuna Căuaş.

4Ocupantele primelor trei locuri vor participa la faza judeţeană a concursului, care se va organiza la începutul lunii iunie a acestui an, unde se vor întrece cu ocupantele primelor trei locuri de la cea de-a doua fază zonală, organizată în comuna Lazuri în data de 19 mai a.c..

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante şi aduce mulţumiri Primăriei comunei Căuaş, care a avut o contribuţie deosebită la organizarea în bune condiţii a competiţiei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.