Teatrul de Nord își deschide porțile cu piesa ”Svejk” a Teatrului Odeon din București

În data de 18 mai, miercuri, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu directorii Teatrului de Nord Satu Mare, Vasile Țăran, director general manager și Andrei Mihalache, director artistic, au susținut o conferință de presă la Primăria Satu Mare.

DSC02673Sătmărenii iubitori de teatru sunt informați că prin grija și sprijinul material al Fundației ”Avram Iancu”, va fi asigurată prezența trupei de actori de la Teatrul Odeon din Capitală cu spectacolul ”Svejk”, după Jaroslav Hasek, regia Alexandru Dabija.

5Dr. Dorel Coica a mai spus că prin aceasta, fără a se face o inaugurare oficială, sala Teatrului de Nord Satu Mare și toate spațiile destinate publicului intră în folosință. Dacă mai sunt sponsorizări, acestea sunt binevenite. Cu piesa actorilor bucureșteni, Teatrul de Nord se pune în funcțiune și astfel noua stagiune va începe în sala complet renovată. Până atunci și clădirile anexe din curtea teatrului ce vor găzdui ateliere, magazii pentru costume și recuzită vor fi terminate și astfel Primăria Satu Mare va putea face recepția finală a lucrărilor.

svejk

svejk2Biletele la spectacolul Teatrului Odeon sunt puse în vânzare la Agenția teatrală, spectacolul va avea loc în ziua de marți, 24 mai, de la ora 19.00. Costul unui bilet este de 35 de lei, iar în lojele superioare costă 25 de lei. Vor fi puse în vânzare 300 de bilete, acestea putându-se  procura și online. Vineri, 27 mai va avea loc un spectacol în Sala studio care va fi  prezentat de artiști clujeni.

În încheiere, primarul dr. Dorel Coica a invitat sătmărenii ca în zilele de 2 și 3 iunie, între orele 10.00 și 18.00 să viziteze teatrul, când se va organiza Ziua porților deschise la Teatrul de Nord Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.