În perioada 24-25 iunie are loc EXPO 2016 „Fabricat în Satu Mare”, ediţia a şasea

Asociaţia Economică Germano-Română Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mareorganizează evenimentul EXPO – 2016 „Fabricat în Satu Mare” ediţia a VI-a.  Evenimentul va avea loc în perioada 24-25 iunie 2016 în hala fostului supermarket Interex.

DSC02688Joi, 19 mai la sediul Forumului Democrat German din Satu Mare a avut loc o conferință de presă prin care au fost oferite informați cu oruivire la organizarea ediţiei a VI-a a evenimentului EXPO „Fabricat în Satu Mare”.

Conferința a fost susținută de președintele Asociației Economice Germano – Române pentru Regiunea de Nord – Vest, Iuliu Kadar, Paula Fogaș, membră în Comitetul Director al Asociației, Darian Ienășoiu, reprezentantul Asociației SamStudia. Întâlnirea a fost moderată de consilierul Consiliului Județean Satu Mare, Alexandra Catargiu.

Iuliu Kadar a informat că în perioada 24 – 25 iunie va fi deschisă Expoziția „Fabricat în Satu Mare” prin care se dorește promovarea producției sătmărene.

EXPO – 2016 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă și își promovează produsele și serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al județului nostru, precum și prezentarea șanselor oferite tinerei generații în realizarea unei cariere profesionale de succes.

Vom avea plăcerea să îi avem alături, ca la ediţiile precedente, pe reprezentanții de seamă ai administrației locale, membri ai Parlamentului României, reprezentanţi ai altor cluburi economice germane din România și Ungaria, Camera de Comerţ și Industrie Româno-Germană, ai Ambasadei Germaniei din România precum şi alți invitaţi din străinătate.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: office@drwsm.ro.

Anul acesta evenimentul este concentrat în jurul conceptului de Business-to-Business (B2B), ceea ce înseamnă că expozanții își pot invita colaboratorii la eveniment pentru a promova împreună produsele și serviciile firmelor din municipiul și județul Satu Mare.

Programul expozițional începe de la ora 11.00, când are loc și deschiderea festivă, la 18.00 vineri și 10.00-18.00. Vom avea parte de o expoziție de mașini de colecție în parcare, parada modei ca și anul trecut și un seminar foarte important pe teme de HR – „Resurse umane. Încotro”?

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.