Combaterea absenteismului şcolar la Negreşti Oaş şi Tăşnad

Acţiunile poliţiştilor au fost reluate odată cu reînceperea anului şcolar, urmărindu-se atât îmbunătăţirea climatului de siguranţă în unităţile de învăţământ sau în zonele adiacente acestora, cât şi combaterea absenteismului şcolar şi cooptarea tinerilor în activităţi infracţionale.

politia-1353748248

Joi, 17 ianuarie, au acţionat în acest sens poliţiştii de siguranţă publică din Negreşti Oaş şi Tăşnad care au patrulat în zona unităţilor de învăţământ şi au verificat mai multe baruri în care puteau fi găsiţi elevii ce chiuleau de la orele de curs.

Şapte elevi ce aveau de urmat cursuri la ora respectivă, au fost surprinşi de poliţiştii ce au întocmit de îndată informări destinate unităţilor de învăţământ din care făceau parte copiii.

„Şcoala în siguranţă” este un obiectiv prioritar urmărit de poliţiştii sătmăreni, astfel încât acţiunile în acest domeniu vor continua pe tot parcursul anului şcolar. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 18, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.