Vor fi modernizate străzile Diana, Digului și Proiectantului din municipiul Satu Mare

În data de 23 mai, primarul municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica, însoțit de consilieri pe probleme de investiții a predat amplasamentul pentru deschiderea șantierului de lucru în scopul asfaltării străzilor Diana și Digului din municipiul Satu Mare.

DSC02742Cu acest prilej primarul dr. Dorel Coica a prezentat pe scurt amănunte legate de cele două șantiere. Lungimea străzii Diana până la strada Gabriel Georgescu, care va fi asfaltată, are o lungime de 1.300 m. Va fi o reabilitare completă cuprinzând canalizare, trotuare, asfalt și canal tehnic. Valoarea investiției este de 1.800.000 de lei. Lucrarea poate fi începută, există și finanțarea necesară, şi se estimează că lucrarea ar putea fi gata în aproximativ doi ani.

DSC02743De asemenea, a fost predat și amplasamentul pentru modernizarea în Micro 16 a străzii Digului care se va lega cu strada Aleea Proiectantului, având ieșire pe strada Careiului, prin aceasta se încearcă să se optimizeze circulația prin acest cartier. Valoarea investiției din Micro 16 este de aproximativ 1.100.000 de lei și ar putea fi finalizată în aproximativ doi ani.

DSC02745Primarul dr. Dorel Coica a mai precizat că se fac demersuri pentru expropierea și preluarea zonei fostului Abator unde se va continua bulevardul Transilvania spre strada Diana și celelalte străzi din cartier.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.