Jandarmii sătmăreni se vor implica activ în campania naţională de donare de sânge, între 23-25 mai

În perioada 23-25 mai a.c, jandarmii sătmăreni se vor implica activ în campania benevolă de donare de sânge, organizată la nivel naţional, conştienţi fiind de faptul că „dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.

donare sangeAstfel, săptămâna aceasta, de luni până miercuri, cu începere de la ora 9.00 jandarmii se vor prezenta la Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare pentru a dona sânge, salvând în acest fel pe cei aflaţi în suferinţă.

Sub deviza „Un strop de sânge, o şansă la viaţă” cadrele au înţeles să participe la aceasta acţiune de întrajutorare a semenilor noştri aflaţi în nevoi.

Astfel, până în prezent au răspuns prezent, apelului comenzii inspectoratului, un număr mare de cadre ale unităţii, care se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, unde după efectuarea analizelor preliminare li se va recolta sânge.

Trebuie să conştientizăm importanţa donării de sânge şi să înţelegem că sângele înseamnă viaţă. Şi de ce nu, trebuie să ne gândim că şi noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viaţa să ne fie salvată.

Această activitate se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiată de Patriarhia Română şi Jandarmeria Română, prin unităţile teritoriale, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Activitatea se va încheia miercuri, 25 mai a.c, când toţi cei înscrişi pe listele unităţii se vor deplasa la Centrul de Transfuzie din Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.