12 permise de conducere reținute ieri de către polițiști, pe raza județului Satu Mare

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului.

masina_de_politie-Is_6b81e83b87În cursul zilei de 24.05. a.c. poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare au acţionat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente şi în special a celei de neacordare a priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerile de pietoni.

Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 171 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 19.455 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere, dintre care 10 pentru neacordare prioritate pietoni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 25, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.