Comuna Petrești, ”Cea mai curată și mai bine gospodărită comună din județul Satu Mare”

În Piaţa 25 Octombrie, în faţa sediului Consiliului Judeţean Satu Mare s-a desfășurat festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului ”Cea mai curată și mai bine gospodărită comună din județul Satu Mare”. Premierea a fost făcută de către președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean, Rudolf Riedl și comisia de evaluare a punctajelor obținute de fiecare comună conform cu regulamentul.

DSC02809Adrian Ștef a spus că acest concurs mobilizeazî locuitorii comunelor ca să-și gospodărească patrimoniul personal și al comunității, ceea ce duce în final la o dezvoltare a comunelor. ”Competiția a fost foarte strânsă și constatăm că este un proiect de bun augur care trebuie menținut. Pe mai departe va trebui să îmbunătățim și regulamentul concursulului”.

DSC02802

DSC02816

DSC02819

DSC02821

DSC02824Comunele câștigătoare: Locul 1 absolut și premiul de excelență a fost acordat comunei Petrești. Tot locul 1 a fost acordat comunei Căpleni, ce constă într-o autoutilitară în valoare de 14.500 euro. Locul 2 a fost acordat comunei Odoreu și un premiu de 10.000 euro. Locul 3 a fost oferit comunei Urziceni și premiul de 5.000 euro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 26, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.