Patru conducători de autovehicule au fost ieri depistați fără permise de conducere, în județ

În această perioadă, în baza unui plan de acţiune la nivel naţional, pe raza întregului judeţ se desfăşoară acţiuni de prevenire și combatere cât mai eficientă a fenomenului criminogen înregistrat în materie de accidente rutiere şi implicit victimizare rutieră, comise pe fondul consumului de alcool, în concurenţă cu viteza excesivă și alte abateri.

Politia-RutieraAstfel, în data de 25.05.2016, în jurul orei 12:45, poliţiştii  Secţiei Rurale Gherţa Mică, în timp ce acţionau pe raza de competenţă, s-au sesizat despre producerea unui eveniment rutier.

În fapt, numitul I.P. de 31 de ani din Batarci, circulând pe DJ109 M, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de V.T. de 62 de ani, care circula regulamentar pe drumul cu prioritate din direcţia Batarci-Tarna Mare, intrând în coliziune cu acesta, rezultând doar pagube materiale. În urma verificarilor efectuate s-a stabilit că cel care a cauzat evenimentul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule motiv pentru care este cercetat pentru conducere fără permis,

Tot pe raza de competenţă a Secţiei Rurale Gherţa Mică, în jurul orei 12:50, poliţiştii din cadrul Secţiei l-au identificat în trafic pe C.I. de 35 ani din Satu Mare,  care a condus pe D.J. 109 L, în localitatea Călineşti Oaş, un moped, fără să posede permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii Secției Rurale Beltiug au acţionat  ieri pe raza localităţii Tătărăști, în scopul îndrumării și controlului traficului rutier, ocazie cu care l-au depistat în trafic pe V.B., de 35 ani, din comuna Moftin, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 193A, deşi nu poseda permis de conducere pentru  nici o categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În data de 25.05.a.c., în jurul orei 01.50, poliţiştii rutieri careieni au constatat cu ocazia intervenţiei la soluţionarea unei tamponări produse pe strada Dobrogeanu Gherea, că unul din conducătorii auto, C.F. de 31 ani, din Carei, a condus autoturismul fără să posede permis de conducere,  iar pentru plăcuţele de înmatriculare aplicate, deţinea o adeverinţă de circulaţie expirată.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că cel de la volan consumase alcool, aparatul indicând o concentraţie alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 26, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.