Un bărbat se află în comă la Reanimare, în urma hipotermiei

În intervalul 22 – 25 martie 2013, la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Satu Mare au fost consultate și au primit îngrijiri medicale un număr de 373 de persoane.

in comaDintre acestea, un număr de șapte persoane au ajuns la UPU în stare avansată de ebrietate, cinci după ce au fost agresate și trei ca victime ale unor accidente rutiere.

În data de 25 martie, în jurul orei 3.00, la UPU a fost adus, cu ambulanța, un bărbat în vârstă de 56 de ani, în șoc hipotermic. Persoana a fost găsită pe marginea unui șanț, iar la prezentarea la UPU avea o temperatură corporală de 33,4 grade. În timpul transportului spre spital, bărbatul a făcut un stop cardio-respirator care a necesitat o resuscitare îndelungată, în ambulanță și în cadrul UPU. Bărbatul, în stare comatoasă, se află în momentul de față internat la Reanimare, în stare gravă.

Pentru prima dată în acest an și-au făcut apariția… căpușele. În weekend, la UPU s-au prezentat două asemenea persoane înțepate de căpușe. Ambele persoane domiciliază în mediul rural.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 25, 2013. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.