Vizită de studiu a elevilor Colegiului Tehnic “UNIO-Traian Vuia” la Electrolux

În luna aprilie, elevii Colegiului Tehnic “UNIO-Traian Vuia” au participat la proiectul “Valenţe cultural ale securităţii şi sănătăţii în muncă”, în colaborare cu Inspectoratul teritorial de muncă Satu Mare şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

13340718_729274043841620_1256592903_oÎn cadrul acestui proiect, s-a desfăşurat un concurs între şcolile sătmărene, numit “Ştiu şi aplic”, în care elevii şi-au dovedit cunoştinţele practice referitoare la normele de securitate şi sănătate în muncă. La concurs au participat elevii Moniţa Emanuel şi Rus Vasile, coordonaţi de profesorul Silaghi Răzvan.

Proiectul s-a finalizat în data de 30 mai, cu o vizită de studiu la Electrolux, la care au participat elevii clasei a IX-a A. Această vizită a fost o oportunitate pentru elevi de a vedea condiţiile de muncă din fabrică, dar şi de a se familiariza cu ceea ce înseamnă respectarea regulilor de securitate şi sănătate la locul de muncă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 30, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.