Candidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Kereskényi Gábor a susținut ultima conferință de presă din campanie

În data de 1 iunie 2016 la sediul Organizației Județene UDMR Satu Mare a avut loc, așa cum a afirmat candidatul la primăria municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, ultima conferință de presă din cadrul campaniei electorale.

13324214_1044590158909797_175010937_oKereskényi Gábor a informat că în ultima perioadă, parcurgând diferite locații din municipiu a reușit să discute cu peste 15.000 de sătmăreni, fiind susținut pe liste electorale de 7.200 de persoane cu semnăturile acestora. A fost ajutat în această campanie de 148 de voluntari, simpatizanți ai partidului,impreună parcurgând 300 de străzi din municipiu. Candidatul UDMR a afirmat că partidul are o echipă bună de viitori consilieri care împreună cu membri ai Forumului Democrat German vor reuși să schimbe în bine orașul.

Au fost vizitate piețele de alimente din cartierele Carpați, Someș, Piața Mare, Piața Mică unde a vorbit cu cetățenii găsiți acolo și a constatat următoarele probleme ridicate de aceștia. A enumerat că toate piețele necesită o reabilitare corespunzătoare care să ofere condiții civilizate atât pentru vânzători cât si pentru cumpărători. În partea de nord al municipiului sunt trotuare pe care “familiile cu copii și vârstnicii nu se pot plimba”. Strada Lunca Sighet este asfaltată numai până la jumătate iar apa de ploaie intră în curți. Locuitorii cartierului 14 Mai au cerut ca adăpostul de noapte să fie mutat în altă zonă a municipiului, iar în cartierul Solidarității nu sunt terenuri de joacă pentru copii. Nu în ultimul rând cartierul uitat al orașului, Sătmărelul, se cere și el dotat cu utilitățile minime unui trai civilizat. Programul UDMR coincide cu cerințele și dorințele sătmărenilor.

“Am primit mesaje pozitive din partea multor locuitori maghiari, dar și români. Stau cu conștiința curată că am făcut campanie curată, de la ușă la ușă, de la om la om, echipa și-a făcut treaba, acum este rândul sătmărenilor să decidă dacă vor un primar tânăr. Mă preocupă dezvoltarea orașului, și voi crea parteneriate cu partide politice ce doresc dezvoltarea acestuia. Suntem pregătiți, invit sătmărenii să vina duminică la vot!”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 1, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.