La Centrul Social ”Prichindel” a fost sărbătorită ziua de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului

În fiecare an, în prima zi de vară, la Centrul Social ”Prichindel” se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

big_13120526_10208065196880753_342373747_oLuând parte împreună la această zi, ziua de 1 iunie 2016 a devenit o clipă de neuitat, iar zâmbetul şi bucuria a făcut acest loc mai fericit. Pentru ca această zi de mare sărbătoare dedicată copiilor să fie şi mai reuşită, în organizare s-au implicat: Amik Mariana – coordonator al voluntarilor din cadrul Centrului ”Sf. Paul” – Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, care a oferit două costume de bufon şi nu în ultimul rând prof. Macarie Simona – coordonator al voluntarilor S.N.A.C. din cadrul Liceului Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt” Satu Mare.

Elevii costumaţi în clovni au întreţinut şi animat atmosfera, iar copiii de la Centrul Social ”Prichindel” s-au distrat şi s-au bucurat alături de prietenii lor de la Creşa „Dumbrava Minunată”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 2, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.