Scrisoarea primarului municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, adresată tuturor sătmărenilor

M-am dedicat administrației locale în acești patru ani. Am muncit temeinic, cu efort susținut și încercări repetate pentru tine, pentru noi toți. Munca depusă și proiecte realizate sunt o confirmare a faptului că orașul se îndreaptă spre un viitor mai bun.

DorelCoicaAfis_v4 - 28-42În acest an s-au deschis și se vor deschide axe de finanțare. Avem posibilitatea ca proiectele scrise în perioada 2012-2016 să fie finanțate pe aceste axe. Aceasta înseamnă că vom avea resurse financiare mai mari și posibilități mai bune de dezvoltare a municipiului Satu Mare.

Principiile care au la bază dezbinarea oamenilor nu mă caracterizează. Îmi pare rău pentru anumiți candidați, ei nu înțeleg că vremea scandalului și a intrigilor a luat sfârșit. Cetățenii caută un lider care să lupte pentru fiecare din ei, indiferent de naționalitate, culoare, religie sau orientare politică.

Este important să conștientizăm prezentul pentru a putea clădi viitorul: pentru copiii noștri, pentru liniștea părinților. Vreau ca întoarcerea tinerilor acasă să fie un deziderat real.

Votul tău contează! Îndemn sătmărenii să își exercite dreptul constituțional de a vota și să aleagă cu mintea și sufletul, dar să fie conștienți că ne trebuie continuitate pentru a putea derula proiectele începute încă din 2012.

Sunt mândru că sunt primarul vostru!

Primarul tuturor sătmărenilor

Cu respect, Dorel Costel Coica  

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 2, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.