Dr. Coica despre greva Transurban: Din cauza jocurilor politice 15.000 de sătmăreni au avut de suferit

Joi, 2 iunie 2016, greva de la Transurban s-a încheiat după mai multe ore. După cum aţi aflat, şoferii nu au obţinut nimic în plus faţă de contractul colectiv de muncă propus anterior. Prin urmare, greva a fost total inutilă. Consiliul de Administrație al Transurban a stabilit că decizia luată de conducerea societății a fost una dreaptă, legea a fost respectată, prin urmare greva a fost ilegală.

coicaRegret că din cauza jocurilor politice 15.000 de sătmăreni au avut de suferit, stând în ploaie. Au reuşit să blocheze oraşul, încercând să dea vina pe conducerea primăriei, pentru a câştiga capital electoral. Într-adevăr, scorul este strâns între mine şi principalul contracandidat, Kereskényi Gábor, dar prin instigarea la grevă, el a reuşit să îşi arate adevărata faţă, fără să-l intereseze de soarta sătmărenilor, care au stat în ploaie sau în traficul infernal zeci de minute.

Înţeleg că bătălia politică este una dură, dar consider că s-a ajuns deja prea departe, şi nu pot accepta această bătaie de joc la adresa cetăţenilor. Am încredere că sătmărenii vor discerne ceea s-a întâmplat ieri, vor alege cu înţelepciune şi de această dată. Deși Primăria Satu Mare nu este vinovată pentru toată această situație, vreau să le cer scuze sătmărenilor.

Mi-aș fi dorit ca domnii Kereskényi Gábor și Adrian Ștef să înțeleagă că bătălia politică trebuie să se dea între candidați, sătmărenii nu trebuie să aibă de suferit!

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 3, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.