La Satu Mare a fost inaugurat al treilea service auto-adaptare mașini pentru persoanele cu dizabilități din țară

În data de 3 iunie, a fost inaugurat în Satu Mare, pe strada Gorunului, un Service auto-adaptare pentru persoanele cu dizabilități, în cadrul societății SC Mobility SRL, care este al treilea de acest fel din România.

1La inaugurare a participat directorul general Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copiului Satu Mare, Mariana Dragoș, precum și reprezentanți ai partenerilor din acest proiect.

2Acest proiect finalizat astăzi (3 iunie) permite adaptarea persoanelor cu dizabilități să conducă un autovehicul transformat, având ca obiectiv creșterea semnificativă a posibilității persoanelor cu probleme grave locomotorii să aibă autonomie de deplasare, și în același timp crescându-le acestora calitatea vieții.

3Pentru a evita neplăcerile și aglomerația din acest service adaptarea auto se execută numai pe bază de programare, care se poate face în Satu Mare pe strada Gorunului nr.1 la Telefon 0361881505.

Certificatul de handicap al beneficiarului este necesar în scopul obținerii scutirilor fiscale acordate conducătorilor auto cu dizabilități locomotorii, conform legii.

4

5

7

8

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 4, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.