Cinci membri ai unei rețele de traficanți de droguri de risc ce acționau în Satu Mare, trimiși în judecată

Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. au au finalizat cercetările într-o cauză privind o rețea de traficanți de droguri de risc, astfel că în data de 31 mai 2016, cinci dintre membrii rețelei au fost trimiși în judecată.

000_Mvd1549502_0Rețeaua de trafic de droguri de risc (cannabis) ar fi fost inițiată și constituită în cursul anului 2012, de către un bărbat de 31 de ani din Satu Mare și avea raza de acțiune în municipiul Satu Mare.

Furnizorii principali de stupefiante ai rețelei ar fi fost cetățeni maghiari.

În activitatea de distribuire a drogurilor, inițiatorul rețelei ar fi fost sprijinit de către  alte cinci persoane, toate din Satu Mare, cu vârste între 26 și 39 de ani.

În urma administrării probelor existente la dosar, în cursul anului 2015 au fost efectuate șase percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite diverse cantități de droguri de risc (cannabis) și ustensile folosite la porționare și consum.

În urma audierilor, D.I.I.C.O.T. –B.T. Satu Mare a emis, în cursul anului trecut ordonanţe de reţinere pentru cinci dintre persoanele cercetate în această cauză, pentru  săvârșirea infracțiunii de trafic și consum de droguri de risc (cannabis).

Cercetările au continuat cu bănuiții sub control judiciar până la data de 31.05.2016, când D.I.I.C.O.T. –B.T. Satu Mare a dispus prin rechizitoriu  trimiterea în judecată a cinci dintre persoanele cercetate și disjungerea cauzei față de o alta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 2 alin. 1 din Legea 143 din 2000 – privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 iunie 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.