Întâlnire de 20 de ani de la absolvire, a promoției 1996 de la Grup Școlar ”Unio” Satu Mare

În data de 10 iunie, la ora 11.00, la Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia” Satu Mare și-au dat întâlnire absolvenții clasei a XII-a A de la fostul Grup Școlar ”Unio”, diriginte Iudith Albert, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de când pentru ei a sunat ultimul clopoțel.

1Foștii absolvenți au fost întâmpinați în acordurile imnului ”Gaudeamus” de actualii elevi ai Colegiului Tehnic ”Unio-Traian Vuia” alături de profesorii lor. Au răspuns prezent la această întâlnire Lucia Nistor (Palcău), Daniela Jarret (Pușcaș), Rita Groza (Bauer), Ecaterina Chiș (Vaida), Tunde Erdei (Csirak), Florin Szabados, Robert Mekker, Claudiu Figula, Antal Alt.

2Dintre dascălii care i-au învățat au răspuns invitației profesorii Iudit Albert, Luminița Popa, Teodor Curpaș, Lia Koka și Irma Kis.

4

5A fost o adevărată întâlnire de suflet, în care timp de câteva ore s-au depănat amintiri și povești din viața fiecăruia, s-au prezentat realizările personale pe perioada celor 20 de ani care au trecut de la terminarea liceului. S-a exprimat cu această ocazie regretul că această întâlnire nu s-a putut realiza în clădirea fostului liceu ”Unio”, care a rezistat 60 de ani fără întrerupere, de pe băncile căruia au ieșit oameni adevărați, buni specialiști pe care îi poți întâlni în toate sectoarele de activitate, nu numai ale județului.

3Astfel, Lucia Nistor este administratorul unei afaceri personale prospere. Daniela Jarret este de profesie specialist IT, locuiește în Anglia. Rita Groza este confecționeră la una din cele mai prestigioase firme din județ. Ecaterina Chiș are o funcție de răspundere la o fabrică de încălțăminte. Tund Erdei lucrează în domeniul comerțului cu piese auto. Florin Szabados este medic veterinar. Robert Mekker este managerul unei afaceri proprii. Claudiu Figula este coordonator la RDS Satu Mare, iar Antal Alt este inginer automatist la Contitech Carei.

6La finalul întâlnirii, care a fost o adevărată reușită, foștii elevi au promis ca de acum înainte să se întâlnească mai des, dacă se poate din 5 în 5 ani.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 10, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.