Patru infracțiuni de lovire și alte violențe, sesizate polițiștilor în cursul zilei de ieri în județ

lovitaÎn data de 11.06.2016, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Petin, pe fondul unor neînțelegeri avute cu L.G. de 65 ani, U.A. de 39 ani a fost lovit de către acesta cu o bâtă din lemn în zona capului.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare unde a fost stabilit diagnosticul de plagă occipitală – negativ osos. După acordarea îngrijirilor medicale acesta a fost lăsat să plece acasă.

În cauză se fac cercetări față de L.G., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 7 poliție rurală Carei au fost sesizați în data de 11.06.2016, orele 17.15, prin numărul de urgență 112, despre faptul că, pe fondul unor neînțelegeri, D.I. de 28 ani a spart mai multe geamuri de la locuința lui N. E. de 74 ani din localitatea Căpleni, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 lei. La fața locului a intervenit patrula mixtă a Secției 7 poliție rurală Căpleni, constituită dintr-un polițist și un jandarm.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În data de 11.06.2016, pe fondul unor neînțelegeri anterioare, P.I. de 71 ani, aflat în stare de ebrietate, a lovit-o pe O.F. de 80 ani din Bârsău, cauzându-i mai multe vânătăi la nivelul mâinilor. În urma sesizării primite prin numărul pentru situații de urgență 112, la fața locului s-a deplasat patrula mixtă a Secției 1 poliție rurală Valea Vinului, constituită dintr-un polițist și un jandarm.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 11.06.2016, în jurul orelor 17.20, polițiștii Secției 9 poliție rurală Negrești Oaș au fost sesizați de către S.E. de 52 ani, din Huta Certeze despre faptul că F.V. de 35 ani a intrat în locuința sa și i-a aplicat mai multe lovituri.

La fața locului s-a deplasat patrula mixtă  a Secției 9 poliție rurală Negrești Oaș, constituită dintr-un polițist și un jandarm.

În cauză se fac cercetări față de F.V. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.