Doi bărbați au sustras cherestea și un fierăstrău dintr-o anexă gospodărească din comuna Craidorolț

Polițiștii Secției Rurale Tășnad au identificat în cursul zilei de ieri doi bărbați, bănuiți de comiterea unui furt dintr-o anexă gospodărească din comuna Craidorolț.

hotzLa sediul secției de poliție s-a prezentat în data de 12.06.2016 proprietarul unei gospodării din comuna Craidorolț, care a reclamat faptul că în cursul nopții trecute, persoane necunoscute i-au sustras cherestea și un fierăstrău.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției Rurale Tășnad i-au identificat în scurt timp pe principalii bănuiți, ca fiind A.B. de 28 de ani din Eriu Sâncrai și N.S. de 29 de ani din Carei.

În fapt, cei doi au pătruns în noaptea de 11/12.06.2016  în curtea păgubitului și dintr-o anexă ar fi sustras mai multe bucăți de cherestea și un fierăstrău, prejudiciul creat fiind recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 13, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.