Sportivii CS Heracle Cetate Ardud, campioni naționali la lupte greco-romane, cadeți

Sâmbătă și duminică, 11-12 iunie, în sala de sport a Liceului Teoretic din Ardud s-a desfășurat turneul național de lupte greco-romane la cadeți, cu o participare de peste 200 de concurenți.

IMG_1379Echipa CS Heracle Cetate Ardud a ocupat locul I devenind campioană națională la categoria de vârstă 15-18 ani. Echipa a fost antrenată de Tudor Barbul, Blaga Claudiu, Norocel Barbul și Lieb Ludovic. De asemenea, sportivul anului pe 2015 a fost desemnat un luptător din Ardud, în persoana lui Berei Lenard.

lupte3Echipa din Ardud a obținut cinci medalii, după cum urmează: Bulgăr Marius, locul I (46 kg), Suciu Matei, locul III (46 kg), Gângu Adriana, locul II (42 kg), Zaha Marian, locul III (42 kg), Buzilă Andrei, locul II (48 kg), Barbul Andrei, locul II (69 kg), Dumitru Rareș, locul V (75 kg), Pop Alex, locul V (54 kg), Pek Peter, locul V (60 kg).

IMG_1378Sportivii de la CS Heracle Cetate Ardud beneficiază de o sală de antrenamente situată în Mădăras care prin grija Consiliului Local Ardud a fost reabilitată și modernizată, având și o sală de forță, bazin de recuperare, un teren de sport și 50 de locuri de cazare. Aici se antrenează 60 de sportivi de toate vârstele și categoriile.

La festivitatea de premiere a acestei prestigioase competiții desfășurate în orașul Ardud a participat deputatul de Țara Oașului, Andreea Paul și primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma. Cei doi au înmânat premiile și i-au felicitat pe sportivi și antrenori pentru rezultatele obținute.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 13, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.