Amenzi de 8.500 lei pentru trei bărbați care au transportat ilegal lemne la Socond

lemnAvând ca obiectiv prevenirea şi combaterea ilegalităților din domeniul silvic, poliţiştii Secției Rurale Beltiug au acţionat în cursul zilei de ieri pe drumurile de acces din zona fondului forestier al comunei Socond.

Astfel, în intervalul orar 10.00- 18.00, au fost interceptate trei transporturi ilegale de material lemnos, efectuate cu căruțe. Cei identificați sunt trei bărbați, dintre care doi din localitatea Stâna și unul din Ardud, cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani și care la controlul efectuat, nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă a lemnului transportat.

În acest context, au fost aplicate cinci contravenții în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, în valoare totală de 8.500 lei. Ca și măsură complementară s-a dispus confiscarea a 3,8 metri cubi material lemons și a unui fierăstrău mecanic.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 iunie 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.