Copaci căzuţi pe carosabil, garduri şi maşini, în urma furtunilor din județul Satu Mare

Începând de vineri, ora 09.19, pe raza judeţului nostru, în localităţile: Satu Mare, Păulean, Unimăt şi Negreşti Oaş, echipajele de pompieri au acționat în mai multe situaţii pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme și pe carosabil.

copac cazutPe parcursul acestor zile de manifestare a codului portocaliu de averse de ploi cu vânt, grindină şi descărcări electrice, pompierii au intervenit în cel puţin şase cazuri de copaci căzuți, un autoturism fiind avariat în urma vijeliilor.

La momentul actual toate resursele sunt disponibile şi pregătite pentru alte eventuale intervenţii de acest gen, deoarece vremea se prezintă pe mai departe capricioasă, iar dispecerii preiau solicitările cetățenilor și depunem toate eforturile pentru gestionarea tuturor situațiilor de urgenţă.

Deplasarea autospecialelor la solicitări s-a realizat în cel mai scurt timp posibil, iar pe parcursul acestor zile s-a menținut un contact permanent cu autoritățile locale pentru a fi cunoscută situația din teren.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 iunie 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.