Primarul Aurelia Fedorca vrea ca Negreștiul să devină o capitală modernă a Țării Oașului

Aurelia Fedorca a depus, marți, 21 iunie 2016, jurământul de învestire în funcţia de primar al orașului Negrești-Oaș, în cadrul unei ceremonii organizate la Primărie, în prezenţa prefectului Radu Bud, a judecătorului Ovidiu Ciorba, a protopopului ortodox de Oaș Mihai Feher, a protopopului greco-catolic Iacob Feier și a altor fețe bisericești, dar și a primarului din Seini, Gabriela Tulbure. De asemenea, au fost prezenți șefi ai instituțiilor din orașul Negrești Oaș și numeroși negreșteni.

Aurelia-Fedorca-juramant-primar-1Dintre primarii aleși în județul Satu Mare în urma alegerilor din 5 iunie, Aurelia Fedorca a fost prima care a depus jurământul de învestire. Aurelia Fedorca se află la al doilea mandat de primar. Discursul primarului Aurelia Fedorca:

În momentul în care am fost aleasă primar, în urmă cu patru ani, am conștientizat că încrederea care mi-a fost acordată înseamnă în primul rând răspundere și obligație, dar și un puternic imbold pentru muncă permanentă, în folosul orașului și a cetățenilor lui. Azi, după ce am văzut rezultatul alegerilor din 5 iunie, recunosc emoționată că nimic nu poate să-ți umple sufletul cu mai multă bucurie decât atunci când vezi confirmarea muncii și eforturilor pe care le-ai făcut, prin voturile și încrederea care ți-a fost acordată de către mii de oameni.

investire-aurelia-fedorca-primar-1Le mulțumesc din inimă negreștenilor care m-au susținut în campanie și apoi m-au votat, celor de acasă și celor din străinătate care mi-au trimis mereu mesaje de încurajare. Îi asigur că încrederea lor mă obligă și mai mult să pun în aplicare toate proiectele pe care mi le-am asumat pentru a le face o viața cât mai bună și mai civilizată. Le mulțumesc și celor care nu m-au votat, pentru că îmi aduc aminte că în noul mandat avem încă multe lucruri de făcut. Și le vom face împreună! Nu în ultimul rând mulțumesc familiei, echipei mele și colaboratorilor mei, fără al căror efort rezultatul nu ar mai fi fost același.

Aceste alegeri au demonstrat încă odată, la Negrești-Oaș și în toată țara, că oamenii vor fapte, vor ca orașul să se dezvolte, ca viața să devină suportabilă și civilizată. Oamenii sunt sătui de dispute politice, de politicieni care doar promit, se ceartă și nu realizează nimic pentru comunitatea pe care o reprezintă. Toți suntem uniți de aceleași nevoi și de aceeași dorință: să trăim mai bine în orașul nostru!

juramant-aurelia-fedorcaAvem de rezolvat împreună probleme complexe: Împreună cu echipa mea ne-am propus să continuăm toate proiectele pe care le-am început și să începem altele noi, astfel încât Negreștiul să devină cu adevărat o capitală modernă a Țării Oașului. Dar pentru acest lucru am nevoie de sprijinul întregului Consiliu Local, de sprijinul angajaților Primăriei și a întregii comunități. De aceea, fac apel la colegii mei din Consiliul Local, indiferent de apartenența politică, să devină partenerii mei în acest proiect pentru dezvoltarea Negreștiului. Este nevoie de implicare din partea tuturor, pentru că negreștenii merită să trăiască mai bine într-un oraș civilizat care are nevoie de investiții și proiecte de dezvoltare în toate domeniile. Vă aștept pe toți cu idei și soluții!

Vreau să-i asigur pe toți negreștenii că uşa mea va rămâne mereu deschisă ca și în primul mandat şi că vor avea în mine un partener pe termen lung pentru dezvoltarea oraşului. Promit să fiu în continuare primarul tuturor negreştenilor! Avem o misiune grea, dar onorantă. Să ne străduim prin muncă și seriozitate ca în următorii patru ani să redăm speranța negreștenilor și mai ales să nu pierdem încrederea pe care ne-au acordat-o.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 24, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.