Transportul persoanelor în regim „taxi”, în atenţia poliţiştilor rutieri

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au organizat în cursul zilei trecute, o acţiune de verificare a respectării normelor legale ce reglementează activităţile de transport persoane în regim „taxi”.

taxi-300x199Astfel, în numai două ore au fost constatate şi sancţionate 62 de abateri în acest domeniu, fiind reţinut şi un certificat de înmatriculare pentru expirarea inspecţiei tehnice.

Tot în urma acţiunilor preventive derulate ieri de poliţiştii rutieri din întreg judeţul, a fost constatată şi comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Este cazul unui şofer de 45 de ani, din localitatea Acâş, care a fost depistat la volan, deşi nu deţinea permis de conducere. Ştefan G. este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

O altă conducătoare auto, de 27 de ani, din Satu Mare, a rămas fără permis după ce a încălcat regulile de acordare a priorităţii altor vehicule. Tânăra nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini care circula regulamentar, intrând în coliziune cu aceasta. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 26, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.