Amenzi în valoare de 18.850 lei, aplicate ieri de poliţişti pentru activităţi comerciale ilicite

Având ca obiectiv menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, polițiștii sătmăreni au acţionat în cursul zilei de ieri, pe raza de competenţă, în acest scop.

tighiÎn urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, pentru fapte care contravin prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică și 4 în conformitate cu Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 18.850 lei.

În acest context, la data de 26.06.2016, orele 18.00, polițiștii compartimentului economic împreună cu cei din compartimentul judiciar al Poliției Orașului Tășnad, au identificat pe strada Petru Maior din localitate un bărbat de 44 ani, care avea asupra sa 10 pachete de țigări, care aveau aplicate timbru de Ucraina.

Extinzând verificările, polițiștii au identificat-o pe cea care a furnizat ilegal țigările, ca fiind Ecaterina R. de 46 de ani din Tășnad, astfel că pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, iar cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 27, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.