Tineretul Social Democrat Satu Mare se dezice de fostul preşedinte al organizaţiei, Raul Băbţan

Echipa de coordonare a Tineretului Social Democrat Satu Mare formulează prezenta poziție cu privire la acțiunile întreprinse de fostul președinte al organizaţiei de tineret, Raul Băbţan. În primul rând tinerii din Partidul Social Democrat se dezic de toate acțiunile, declarațiile publice sau pozițiile adoptate de fostul președinte.

tsdDin cauza comportamentului necorespunzător şi a abaterilor disciplinare întreprinse de către Raul Băbţan, Biroul Permanent Judeţean al PSD Satu Mare, în ședința din data de 07.04.2016, a adoptat hotărârea de dizolvare a Biroului Permanent Judeţean al TSD Satu Mare.

În aceeaşi zi în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean hotărârea a fost adoptată în unanimitate.

Ca urmare a acestei acțiuni, conducerea interimară este asigurată de o echipă de coordonare susținută și votată în unanimitate de către Comitetul Executiv Judeţean al PSD Satu Mare și aprobată în ședința TSD.

Este sub demnitatea oricărui membru TSD să jignească în public, să facă afirmații denigratoare atât conducerii județene, cât şi colegilor de partid.

O astfel de optică şi punctele de vedere personale deviante nu reprezinta caracterul și crezul nostru social democrat. Îl somăm public pe Raul Băbţan să nu se mai eticheteze ca reprezentant al nostru, să nu-și prezinte punctele de vedere personale în numele nostru, deoarece acesta nu mai are nicio funcție de conducere în partid.

TSD Satu Mare a militat întotdeauna pentru dialog şi unitate, a susținut inițiativele politice atât la nivel de municipiu, cât şi de județ, s-a implicat în campania electorală, în proiectele politice importante pentru județul Satu Mare şi niciodată în istoria acestui partid nu și-a denigrat colegii în mod public pe rețelele de socializare sau în presă.

În concluzie, singura sursa oficială prin care sunt transmise mesaje şi puncte de vedere a TSD Satu Mare, este biroul de presă al organizației.

Biroul de presa al TSD Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 29, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.