A transportat lemn de stejar cu autoutilitara, fără a avea documente de provenienţă

Poliţiştii sătmăreni acționează în cadrul activităților zilnice, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul silvic, în scopul protejării fondului forestier. Astfel, în noaptea de 23/24.06.2016, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Satu Mare, a interceptat în trafic o autoutilitară care transporta material lemnos.

furt-lemneLa volan a fost identificat A.B. de 33 de ani din Satu Mare, care nu a putut prezenta nici un document de proveniență sau de transport pentru materialul lemons, motiv pentru care față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, cu amenda în valoare de 5.000 lei și cea a reținerii în vederea confiscării a autoutilitarei.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că materialul lemons transportat provine de la un bărbat din cartierul Sătmărel, pentru care nici acesta nu deținea documente de proveniență, astfel că C.P. de 38 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă de 5000 lei iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemons transportat, ce consta în lemn rotund de stejar, tăiat la lungimi de aproximativ 2 m, estimat ca și volum la 1,5 mc.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 iunie 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.