La Carei a avut loc Ziua Zero a Street Music care se desfășoară la Satu Mare între 1-3 iulie

Ieri, 30 iunie 2016, la Carei a avut loc Ziua Zero a StreetMusic Festival care are loc în perioada 1-3 iulie la Satu Mare. Evenimentul s-a desfășurat în două locații și s-a bucurat de prezența unui public numeros, iubitor de muzică.

stree 0La Amfiteatru, pe scena Polipol, manifestarea a debutat cu Mister Nicu, care a reușit să adune în jurul său un număr impresionant de copii, care au dansat și au cântat alături de primul invitat al serii. Apoi au urmat două concerte: al sătmărenilor de la Ash Band (cel mai apreciat recital al festivalului) și a celor de la Projekt Akustik din Ungaria, ambele formații interpretând atât piese proprii, cât și prelucrări din repertoriul internațional, într-o formă acustică și semi-acustică.

stree 3Pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român au evoluat tinere talente ale muzicii ușoare careiene: Castelanii Acoustic Project ( Borbey Patricia, Deak Alina, Latiș Larisa, Latiș Mălina, Pop Niculina, acompaniate la chitară și pian de către prof. Szűcs József), precum și Vitéz Julia & Putovits Ábel acoustic project. Careienii au reușit să cucerească publicul prezent prin originalitate, talent și calitatea repertoriului ales. Cei prezenți avut parte și de două recitaluri surpriză, susținute de dna Koponyi Maria, cea mai tânără solistă a Castelanilor din anii 60 și Nagy Anita, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară a Centrului Cultural Carei.

stree 4

stree 5

stree 6

street 2Evenimentul de la Carei a fost realizat de către Asociația Tinerilor Sătmăreni și Direcția de Cultură Carei, cu sprijinul Draxlmaier Group, Polipol și a altor parteneri. Partener de comunicare DigiMobil.

Direcția de Cultură Carei aduce mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în acest proiect: dlui Butka Gergo, artiștilor, voluntarilor, partenerilor media, sponsorilor, Spitalului Carei, Poliției, Poliției Locale, Jandarmeriei, precum și publicului care a participat la acest eveniment.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 1, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.