Biblioteca Județeană Satu Mare își restrânge programul cu publicul în perioada 4 iulie-9 septembrie

Biblioteca Județeană, instituție publică de cultură subordonată Consiliului Județean Satu Mare, își restrânge programul cu publicul în perioada 4 iulie – 9 septembrie 2016.

big_bibliotecaAstfel, toate punctele de servicii de la sediul central, Sala de lectură, Secția de împrumut pentru adulți și Secția de împrumut pentru copii, vor fi deshise pentru public, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 09.00-17.00. Filialele de cartier vor funcționa conform următorului program: Filiala nr. 1 și Filiala nr. 2 „Lucian Blaga”, în zilele de luni și miercuri de la 12.00 la 18.00; marți, joi și vineri de la 0900 la 1500, iar Filiala nr. 3, de la 09.00 la 15.00, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Reamintim copiilor și adolescenților faptul că începând cu 5 iulie și până la finele lunii august, Biblioteca Județeană Satu Mare derulează programul „BiblioVacanța”, cu activități creative și recreative. Cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de internet a instituției: www.bibliotecasatumare.ro, pentru mai multe detalii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 1, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.