ISJ Satu Mare: Au fost afișate rezultatele examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a

Rezultatele examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe pagina web a Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice http://evaluare.edu.ro/DefaultI.aspx. 

examenDin totalul de 2.565 candidați înscriși în județul Satu Mare, au fost prezenți la toate probele 2.430, din care 1.628 sunt cu medii peste 5, în pondere de 66,99%. Roman Ioana de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare a obținut media 10.

S-au obținut 13 note de 10 la proba de Limba și literatura română, o notă de 10 la Limba și literatura maghiară și 25 note de 10 la proba de Matematică.

Ponderea notelor peste 5 pe discipline de examen este după cum urmează: la Limba și literatura română 68,86%, la Limba și literatura maternă 85,38%, iar la Matematică 63,58%.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 1, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.