7 cursuri de formare profesională, organizate în cursul lunii iulie de A.J.O.F.M. Satu Mare

Dacă esti șomer, absolvent, dacă desfășori activități in mediul rural și nu realizezi venituri, poți beneficia de cursuri gratuite. Formarea profesională a persoanelor în căutarea unui loc de muncă se realizează de către AJOFM Satu Mare in colaborare cu Centrele Regionale pentru formarea profesională a adulților ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă Bucuresti, precum și prin furnizori de servicii de formare profesională, din sector public sau privat, autorizați in condițiile legii.

ajofm satu mareServiciile de formare sunt gratuite și finanțate din bugetul asigurărilor pentru șomaj, din fonduri europene sau din alte surse. Ca participant la cursuri de formare profesională ai o serie de drepturi, printre care: pregătire teoretică și practică pe toată durata cursului: rechizite și materiale de instruire; transport gratuit; analize medicale gratuite.

În luna iulie 2016 AJOFM Satu Mare va organiza 7 cursuri de formare profesională in următoarele meserii:

Zugrav 14 persoane la Satu Mare
Coafor 14 persoane la Satu Mare
Mecanic auto 14 persoane la Satu Mare
Lucrător în comerț 14 persoane la Satu Mare
Lucrător în comerț 14 persoane la Ardud
Lucrător in cultura plantelor la Turț 14 persoane
Lucrător in structuri în construcții 14 persoane

Persoanele interesate să urmeze cursuri de formare profesionale, in vederea dobândirii de noi competențe asociate unei calificări, se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Satu Mare, str. Ion Ghica nr.36 telefon 0261/770237.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 5, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.