Adăpostul de noapte din cartierul 14 Mai, în atenţia Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare

Marţi, 5 iulie, în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare a avut loc o conferinţă de presă susţinută de primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarul Doina Feher şi directorii Serviciiului Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Doina Văsuţ şi Adrian Bălaj.

DSC03572 (2)Viceprimarul Doina Feher care coordonează sectorul social din primărie şi problemele de asistenţă socială a informat că până în prezent şi chiar în cursul zilei de azi a evaluat împreună cu funcţionari din primărie activitatea la faţa locului din creşe, grădiniţe, Adăpostul de noapte din 14 Mai, precum şi depozitul de alimente de pe strada Jiului.

Acolo s-au primit 10.000 de pachete care sunt suficiente pentru cele 6.700 de persoane de pe listă şi se mai pot adăuga încă 3.000 de persoane îndreptăţite care sunt aşteptate după data de 25 iulie cu cererea, buletinul de identitate, certificatul de naştere şi adeverinţa de venit pe strada Jiului pentru a-şi ridica alimentele.

Distribuirea se face operativ, pe baza numerelor de ordine date iar alimentele sunt ambalate în două cutii.

La Adăpostul de noapte din cartierul 14 Mai, dacă în interior este ordine şi curăţenie, în exterior curăţenia lasă de dorit. „Vom lua măsuri ca şi cei care vin acolo să ajute la curăţenie, deoarece au şi obligaţii nu numai drepturi. Îmi doresc ca şi igienizarea şi lucrările din şcoli să se facă din timp ca începerea anului şcolar să se facă în condiţii normale. Mă bucur că în primărie este o comunicare bună, atât între noi, cât şi între şefii departamentelor cu care lucrăm”. La propunerea cetăţenilor din cartierul 14 Mai, adăpostul va fi mutat într-o altă locaţie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 5, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.