AJOFM Satu Mare prin EURES România oferă 800 locuri de muncă în Spania, sezonieri în agricultură

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 de locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură.

munca-sezonierăSunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă intre 18-40 de ani, pentru recoltarea căpșunilor pentru campania 2017. Nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, durata estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărțite în şapte zile, ziua a şaptea este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective.

Plata se face la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon 0261/770237.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 5, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to AJOFM Satu Mare prin EURES România oferă 800 locuri de muncă în Spania, sezonieri în agricultură

  1. A-și vrea sa vin și eu cu parinti mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.