Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, la Baia Mare

În perioada 07-08 iulie a.c., judeţul Maramureş a fost gazda fazei interjudeţene a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

magirus_largeLa întrecerea Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă au participat echipele care s-au clasat pe locul I la fazele judeţene din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş.

Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie.

Judeţul nostru a fost reprezentat la această competiţie de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Valea Vinului, şi de către Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. Unio S.A.

Întrecerea a fost una extrem de disputată, dar s-a desfăşurat sub auspiciile fair-play-ului. În urma desfăşurării probelor de concurs locul I la nivelul serviciilor private pentru situaţii de urgenţă a fost ocupat de către echipajul de la SC Unio SA, acesta calificându-se la faza naţională, care va avea loc în perioada 01-15.08.2016 în municipiul Brăila.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante pentru efortul şi implicarea de care au dat dovadă pe timpul desfăşurării competiţiei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 12, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.