Artista Erli Mária Tünde deschide o expoziție aniversară duminică la Castelul Károlyi

Duminică, 17 iulie 2016, de la ora 12.30 în Sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției aniversare de artă plastică a artistei Erli Mária Tünde.

Afis Erli Maria - Expozitie aniversara pressEvenimentul este realizat cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Erli Mária Tünde este artistă plastică și profesoară de arte plastice și educație vizuală la Școala Gimnazială Nr. 3 din Carei și Liceul Teoretic Carei. S-a născut la 28 noiembrie 1961 la Carei. A absolvit Facultatea de Arte Vizuale din Oradea. Iubește varietatea, îi place să alterneze temele cât mai mult. Este membră a Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare și expune atât în expozițiile colective ale asociației cât și individual. A participat la mai multe expoziții, la Tășnad, Carei, Satu Mare și în Ungaria.

Prin creațiile ei, artista își exprimă trăirile, speranțele și gândurile. În cadrul actualei expoziții va aduce în prim plan o serie de lucrări de pictură și grafică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 13, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.