Viceprimarul Doina Feher a verificat Centrul de distribuție a ajutoarelor UE de pe Aleea Jiului

În data de 27 iulie, începând cu ora 9.30 viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, împreună cu directorul executiv al Serviciului Public de Asistență Socială, Doina Văsuţ și șeful de birou Beneficiu sociale din cadrul SPAS, Adrian Balaj au făcut o vizită de lucru pe Aleea Jiului nr. 64 la Centrul de distribuție a ajutoarelor acordate prin Programul Operațional Ajutoararea Persoanelor Defavorizate POAD 2015/2016.

1Așa cum a declarat viceprimarul Doina Feher, în prezent pe listele de la acest centru sunt înscrise 6.608 persoane, din care până în prezent și-au ridicat pachetele de ajutoare 3.500 de persoane. Fiecare  beneficiar primește două cutii de carton cu conținut identic. Fiecare cutie conține următoarele alimente:

Făină albă de grâu – 1 pungă de 1 kg

Mălai – 2 pungi de 1 kg

Paste făinoase – 1 pungă de 400 g

Ulei – 2 sticle din plastic de 1 l.

Zahăr – 1 pungă de 1 kg

Conservă carne de vită – 1 cutie metalică de 200 g

Conservă pateu ficat de porc – 1 cutie metalică 200 g

Orez – 1 pungă de 1 kg

Conservă de pastă de tomate – 1 cutie metalică de 400 g

Fasole boabe – 1 pungă de 500g

2

3S-a constatat o bună organizare la fața locului, astfel încât, dacă la început a fost aglomerație și s-au distribuit numere de ordine, în prezent nu mai este necesar, persoanele îndreptățite vin treptat pe parcursul zilei să-și ridice cele două pachete.

Așa cum ne-a declarat viceprimarul Doina Feher, există un excedent de aproximativ de 3.000 de cutii care vor fi distribuite celor ce se încadrează. De aceea sunt așteptați să se prezinte la centrul de distribuție toți cei care au venituri pe persoană în familie între 0 și 450 de lei.

4Aceștia vor aduce cerere și acte doveditoare privind situația lor financiară. Până în prezent și-au depus cererile 40 de persoane. Ajutoarele vor fi distribuite până în 31 august. După această dată alimentele rămase se vor redistribui la nivel de județ în funcție de solicitări.

5Programul centrului de distribuție este zilnic, de luni până joi între orele 8.30 – 14.00 și vineri între orele 8.30 – 13.30, pe Aleea Jiului nr. 64.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 27, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.