111 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.775 lei, aplicate ieri de poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri sătmăreni continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului.

politieÎn cursul zilei de 31.07. a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru determinarea conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002, în valoare de 8.775 lei și au fost reținute în vederea dreptului de a conduce 3 permise de conducere.

Unul din motivele reținerii permiselor de conducere a fost depășirea limitei legale de viteză, respectiv un cetățean maghiar a fost surprins de aparatul radar circulând prin localitatea Ciupeceni cu viteza de 111 km/h.

O altă situație de reținere a permisului de conducere a fost determinată de efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire de către un conducător auto, care astfel a intrat în coliziune cu un alt autoturism angajat regulamentar în efectuarea unui viraj la stânga. Evenimentul a avut loc ieri, între Dorolț și Satu Mare și s-a soldat doar cu pagube materiale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 1, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.