Sătmărenii pot începe cumpărăturile la noul magazin Dedeman de pe Drumul Careiului

În cursul zilei de joi, 28 iulie 2016, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături de prefectul Radu Bud, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Nagy Szabolcs, în prezența conducerii centrale a companiei, precum și a altor invitați, a participat la festivitatea de inaugurare a magazinului Dedeman la Satu Mare.big_dsc_0870Magazinul Dedeman mult așteptat de sătmăreni reprezintă o investiție de 11 milioane de euro făcută de Dedeman la Satu Mare, care a creat 160 de locuri de muncă și care deschide noi oportunități pentru sătmăreni.

Acesta se întinde pe o suprafață de 12.700 mp, care include și o seră dedicată plantelor și produselor pentru grădină de circa 1.950 mp. În rafturi sunt expuse peste 45.000 de produse, atât de la firme locale, cât și de la companii naționale de tradiție și branduri celebre internaționale. De asemenea, magazinul dispune și de o parcare proprie cu aproape 400 de locuri.

big_dsc_0935Magazinul a fost inaugurat în stilul specific Dedeman, panglica inaugurală fiind tăiată cu un mini motoferestrău, iar începând de vineri, 29 iulie 2016, sătmărenii își pot începe cumpărături.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 29, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.