Ediția a noua a Festivalului AugustFest a debutat în forță cu Gala Dansului Careian

Cea de-a noua ediție a Festivalului AugustFest a debutat luni, 1 august 2016 la ora 20.00 cu Gala Dansului Careian. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Dendrologic din municipiul Carei și s-a bucurat de prezența unui public numeros, aproximativ 600 de persoane asistând la Gală.

DSC_7497wAu încântat spectatorii cu talentul și eleganța lor aproximativ 150 de dansatori, elevi de la formațiile Magic Dance (Centrul Cultural Carei), Club Dance (Clubul Elevilor Carei) și Lead & Follow, pregătiți de instructorii: Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu, respectiv Bagossy Zoltán.

DSC_7499w

DSC_7515w

DSC_7574w

DSC_7576wEdiția din acest an a avut parte și de invitați, astfel pe lângă tinerele talente din Carei și din localitățile din apropierea Careiului, la Gala dansului a participat și Formația de Dans Modern „Mirabela” de la Palatul Copiilor din Arad, alături de coordonatoarea, coregrafa Mirela Cosma.

DSC_7605w

DSC_7641w

DSC_7533w

DSC_7678wProgramul, care a durat două ore și jumătate, a oferit publicului numeros, prezent la eveniment, o adevărată demonstrație de dans, de la dans modern și sportiv, până la dans de societate. Costumele superbe și pline de originalitate purtate de dansatori, unele fiind create chiar de aceștia, au contribuit de asemenea la reușita galei.

DSC_7683w

DSC_7684w

DSC_7708w

DSC_7732wPe lângă momentele de dans oferite de grupuri, spectatorii au putut admira evoluția soliștilor, dar și câteva duete de excepție: Laniana Marincaș a prezentat un moment de gimnastică ritmică, Vanessa Toth a prezentat o fantezie coregrafică, Anabella Zaharia a pregătit tot o fantezie coregrafică, iar duetele formate din David Petra și Palinkas Mihai, Claudian Șiman și Larisa Latiș, respectiv Andrada Țineghe și David Petra au impresionat de asemenea publicul prezent.

DSC_7799w

DSC_7845w

DSC_7903w

DSC_7999wClaudian Șiman, membru al formaţiei Club Dance a prezentat un dans contemporan solo, extrem de apreciat de public, dans care a fost laureat al premiului I la Festivalul concurs „Trofeul Drobeta” de la Drobeta Turnu Severin, primind și Premiul special din partea juriului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 august 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.