Anda Adam, detalii despre relaţia ei cu fotbalistul de 19 ani

Anda Adam a recunoscut relaţia ei cu fotbalistul Cătălin Ţâră, 19 ani, însă a cerut să i se respecte dreptul la intimitate.

anda_adam_3_56791500

Anda Adam a fost văzută în compania mai multor fotbalişti în ultimele luni, de când s-a despărţit de Victor Slav. Presa a speculat că artista s-a cuplat cu fotbalistul Cătălin Ţâră şi că mama acestuia este mai mare decât Anda cu 13 ani.

Deranjată de majoritatea articolelor apărute în presă, Anda Adam a cerut printr-o postare pe Facebook să i se respecte dreptul la intimitate.

"Relația mea cu Cătălin Țâră ține strict de intimitatea mea, iar dacă aceasta reprezintă, prin absurd, o informație de interes public, atunci am rugămintea ca ceea ce se scrie să fie bazat pe adevăr, nu pe invenții sau pe declarații ale unor terți. De când l-am cunoscut pe Cătălin am ieșit o singură dată la masă într-un loc civilizat, de calitate. Prin urmare nu am mers în cluburi, baruri, pizzerii de lângă Dragonul Roșu sau alte localuri despre care s-a speculat în presă. Nu am declarat niciodată că am fost la Roma, că am locuit în apartamentul lui de acolo și nici că la Roma am cunoscut-o pe mama lui. În plus, consider lipsită de acuratețe diferența de vârstă dintre cea a mamei lui și a mea, nefiind de 13 ani, așa cum s-a scris, ci de 20. Fotografia în care apărem amândoi sărutându-ne a fost, probabil, trimisă de unii apropiați care au văzut-o la profilul contului lui de whatsapp messenger.

Ultimul lucru pe care l-as face este de a apărea în compania lui Cătălin și de a stârni o serie de articole care nu fac altceva decât să ne afecteze liniștea intimă.", a precizat cântăreaţa pe Facebook.

Realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 28, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.