La ISJ Satu Mare pot fi ocupate prin concurs funcții de îndrumare și control

isjAvând în vedere prevederile Legii educației naționale și ale Metodologiei privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2016-2017, cadrele didactice titulare interesate pentru a ocupa, prin detașare în interesul învățământului, funcții de conducere în unitățile de învățământ sau funcții de îndrumare și control la ISJ Satu Mare, neocupate prin concurs, își pot depune în zilele lucrătoare din perioada 4-10 august 2016, la serviciul management instituțional din cadrul ISJ Satu Mare, scrisoarea de intenție pentru funcția dorită.

Mai multe informații referitoare la documentele care se depun împreună cu scrisoarea de intenție și lista funcțiilor de conducere, îndrumare și control, neocupate la nivelul județului Satu Mare, se găsesc pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro, secțiunea Management educațional.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 5, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.