Ștrandul Termal din Carei a fost gazda unui stagiu internațional de karate cu sportivi din 7 țări

În perioada 31 iulie-7 august 2016, Ștrandul Termal Carei a fost gazda stagiului de Karate ”International Karate Summer Camp – 2016 Carei-România” organizat de Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din municipiul Carei, avându-i ca protagoniști pe Shihan Mirio Maninni, maestru 8 dan Karate din Italia, Shihan Livius Bunda, maestru 7 Dan din Serbia și Sensei Sajó Zoltán, maestru 5 Dan din Ungaria.

KarateLa acest eveniment au participat karateka din Belarus, Italia, Olanda, Serbia, Slovenia, Ungaria și din România.

Un merit deosebit în organizare l-a avut Bartincki Lajos, vicepreședinte CS Karate Do B.F.K.S., precum și gazda taberei, Ștrandul Termal Carei, SC. AQUACAR SRL.

Dr. Fazekas Gheorghe Zoltán, președintele clubului careian ne-a declarat: ”Antrenamentele au fost împărțite pe categorii de kata și kumite, precum și pe stilurile de karate Shito Ryu și Shotokan, fiind șase antrenamente pe zi, practicanții putând alege la care participă, cei mai mulți participând și la patru antrenamente a câte o oră și jumătate. A fost o deosebită plăcere să vedem cum absorbeau acești minunați karateka, cunoștințele marilor maeștrii, de multe ori autodepășindu-se”.

Toți participanții au stat cu sufletul la gură, în data de 03.08.2016, pentru a afla decizia Comitetului Olimpic, cu privire la introducerea Karateului la jocurile Olimpice din Tokyo în anul 2020. Karatele va fi prezent la jocurile Olimpice.

Toți participanții, la despărțire, atât internaționali cât și naționali, au declarat că vor să revină la Carei, vor propaga imaginea orașului Carei și al județului Satu Mare, cuvintele de despărțire fiind: ”ne revedem în 2017”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 8, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.