A sustras un autoturism în valoare de 7.000 euro. Proprietarul a lăsat cheile în contact

car_thief1-636x400Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al criminaliștilor, au reușit identificarea unui tânăr de 22 de ani din localitatea Necopoi, județul Satu Mare, în sarcina căruia s-a reținut comiterea unui furt de autoturism, reclamat la poliție în data de 08.08.2016.

În fapt, cel în cauză, în noaptea de 07 spre 08.2016, ar fi pătruns într-un garaj de pe strada Vasile Goldiș din Satu Mare, de unde, profitând de faptul că proprietarul își lăsase cheile în contact, a sustras un autoturism, estimat la valoarea de 7.000 lei.

În urma demarării procedurilor specifice în astfel de situații, autoturismul furat a fost găsit de o patrulă a Secției Rurale Beltiug, pe raza localității Tătărești, iar probele prelevate de la fața locului, au condus la identificarea principalului bănuit în comiterea faptei.

Față de tânăr s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 11, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.