Polițiștii din Tășnad au găsit asupra unui tânăr 60 de pachete de țigări de contrabandă

tigari_de_contrabandaÎn jurul orei 22.00 a zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale ai Poliției Oraşului Tăşnad, acționând pentru pentru combaterea infracţiunilor de contrabandă, au identificat în dreptul unei staţiei de carburanţi din localitate, un tânăr de 21 ani din Tăşnad, cu bagaje voluminoase asupra lui.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta deține asupra sa cantitatea de 60 pachete de ţigări de proveniență Ucraina, pentru care nu a putut prezenta documente legale de deținere.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „colectare,deţinere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” faptă prev. şi ped. de Legea 86/2006.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 11, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.