A accidentat un biciclist şi a părăsit locul faptei, fiind identificat la scurt timp de poliţişti

La data de 18.08.2016, ora 05:36, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat printr-un apel la S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J.193, în localitatea Corod, județul Satu Mare, se află un biciclist căzut în afara părţii carosabile.

biciclistLa locul indicat s-a deplasat o echipă mixtă de cercetare, care, în urma investigațiilor efectuate, pe baza urmelor și a probelor prelevate de  la fața locului, a stabilit că un conducător auto de 28 ani, din Culciu Mare, conducând o autoutilitară, a accidentat grav un biciclist, după care a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior de polițiști.

La testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. S-au recoltat  probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Verificările au continuat pentru stabilirea identității victimei, astfel că  la finalul acestora, victima, care între timp a fost transportată la spital, a fost identificată ca fiind un tânăr de 19 ani din Ambud.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a mecanismului producerii evenimentului, urmând ca după finalizare să se dispună măsuri legale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 19, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.